Рад Канцеларије финансира семањим делом делом из буџета града Чачка, а већим делом путем одобрених пројеката, односно из средстава различитих донатора (Министарство омладине и спорта РС,Министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, Ерасмус+ програм).

Канцеларија за младе, као део градске управе града Чачка преузима бројне активности које делују у циљу стварања бољих услова за живот младих у Чачку кроз остваривање нове сарадње или јачање/унапређење постојеће са различитим институцијама, организацијама, формалним, неформалним групама и младима индивидуално. 

Не. Канцеларија за младе је бесплатно намењена свима.

Не. Рад Канцеларије за младе се заснива на апсолутном волонтеризму младих, па самим тим активисти имају потпуну слободу да бирају активности у којим ће учествовати, као и да доласке у Канцеларију прилагођавају свом слободном времену.

Поред бројних користи које Канцеларија за младе пружа, првенствено се наводи могућност младима да уче, напредују, испољавају своју креативност, учествују у различитим акцијама, промовишу здраве навике и развијају здраве стилове живота, добијају подршку у развијању својих идеја и предлога, као и да просторије Омладинског клуба користе бесплатно и самим тим своје слободно време проводе квалитетно.

Не. Волонтеризам као примарна основа рада Канцеларије за младе подразумева и учествовање у акцијама по избору без плаћања, али исто тако и без новчане накнаде за акције које се преузимају.

Имаш питање које нисмо навели?
Контактирај нас преко:

Фесјбук порука

Кликни на иконицу и пошаљи нам поруку

Пиши нам

преко контакт форме кликом на иконицу.