Kancelarija za mlade i Studentski parlament FTNa su u periodu od 10 – 17 č , 15. decembra, organizovali humanitarnu akciju koja je podrazumevala prodaju bukmarkera, ali i fotografisanje sa Deda Mrazom u novogodišnjem ambijentu koji su mladi sami osmislili i napravili.
Radi se o humanitarnoj akciji “Osmeh na dar” koju sprovodi istoimena studentska humanitarna organizacija u saradnji sa KZM na lokalnom nivou.
Akcija je uspešno realizovana i prikupljeno je još 15.300 dinara. Sav novac biće upotrebljen za kupovinu slatkiša, grickalica, školskog pribora i igračaka kako bi se od toga napravilo što više paketića za decu iz Čačka i sa Kosmeta čiji roditelji nisu u finansijskoj mogućnosti da im to priušte.
Izražavamo veliku zahvalnost i čačanskoj firmi Chips way koja je u svrhu ove akcije donirala 20 kutija proizvoda iz svog asortimana! Pored toga, zahvaljujemo se i svim školama, vrtićima i ustanovama koje su učestvovale u ovoj humanoj misiji.
Paketiće će dobiti i đaci onih škola koje su, kao i svake godine do sada, dale veliki doprinos.
Našoj jučašnjoj akciji priključio se i momak koji vozi rikšu, a trenutno je u ulozi Deda Mraza i svakodnevno ulepšava dane dečici, a danas je odlučio da svoju ulogu iskoristi i u humanitarne svrhe i doprinese ovoj akciji.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.

CAPTCHA