Kraj školske godine, zaključivanje ocena, pripremanje maturskih radova, razmišljanje koji fakultet upisati, pripreme za prijemni… Ovo je samo deo obaveza učenika završnih godina. Međutim, u moru takvih obaveza, već 10 godina postoji jedna koja se izdvaja od ostalih, a to je Maturski ples. Kancelarija za mlade u saradnji sa Plesnim klubom “Luna” uz veliku podršku Grada Čačka i ove godine organizovala je ovaj veličanstven događaj u Čačku na kom je učestvovalo preko 500 maturanata svih srednjih škola. Sa Gradskog trga poslali smo najlepšu sliku mladosti i kulture.

Plesne korake maturanti su učili nekoliko meseci od instruktora iz “Lune”, plesnog kluba koji niže nagrade na takmičenjima, tako da je uspeh i ove godine bio zagarantovan. Zahvaljujemo se na odličnoj saradnji Darku, Mirjani i Mariji.
Događaj je uspešno realizovan pod pokroviteljstvom Grada Čačka. Zahvaljujemo se rukovodstvu Grada koje prepoznaje značaj ovakve manifestacije, a posebno Miroslavu Petkoviću koji je sarađivao sa nama prethodnih meseci povodom ove manifestacije i koji se ispred Grada obratio maturantima i gledaocima.
Zahvaljujemo se i našim volonterima na podršci.
Dragi naši maturanti, nadamo se da ste uživali u plesu. Hvala vam na učešću i osmesima koji su krasili naš trg. Želimo vam puno sreće u daljem obrazovanju, profesionalnoj karijeri i životu. Gde god otišli na usavršavanje nezaboravite na svoj rodni grad koji vas čeka raširenih ruku.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.

CAPTCHA