Kancelarija za mlade posetila je porodicu Šipetić iz Čačka. Majka Nevena ima troje predivne dece i teško se snalaze za život. Mi smo ih danas iznenadili sa Deda Mrazom i odneli paketiće koje smo napravili u okviru akcija “Osmeh na dar” koju sprovodimo sa istoimenom studentskom organizacijom. Njihova sreća bila je nemerljiva. Raduju se malim stvarima, a njihova mašta nema granice.
Majka Nevena kaže da joj je trenutno najpotrebnija pomoć u vidu hrane i pelena za najmlađeg sina. Žive u iznajmljenoj kući. Svaka pomoć je dobro došla, pa ovim putem molimo sve dobre ljude da ovoj skromnoj porodici pomognu koliko mogu.
Deda Mraz je Dragan Tolić, momak koji vozi Rikšu i ovim putem mu se zahvaljujemo što je izdvojio svoje vreme da upotpuni naše iznenađenje.
Ukoliko možete da pomognete obratite se Neveni Šipetić na broj telefona: 0649132476.
Pored porodice Šipetić posetili smo i baku Milisavku koja živi sa dve unuke i koja je njima i otac i majka. Nedavno su baku i unuku udarila kola u naselju Ljubić, a vozač je pokušao da pobegne sa lica mesta , a potom je izazvao sudar. Baka i unuka zadobile su teške telesne povrede, a sada su, hvala Bogu, stabilno i dobro. Volonteri KZM otišli su sa Deda Mrazom i na njihovu adresu sa paketićima.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.

CAPTCHA