Uslovi korišćenja i politika privatnosti

Pristupanjem sajtu prihvatate dole navedene uslove:

Vaš pristup i korišćenje sajta www.kzmcacak.rs (u daljem tekstu „sajt“) podleže sledećim uslovima korišćenja kao i svim važećim zakonima. Ako se sa njima ne slažete ili ih ne prihvatate u potpunosti, molimo Vas da napustite sajt.

SADRŽAJ SAJTA

Sajt i njegov celokupan sadržaj vlasništvo su Kancelarije za mlade Čačak (u daljem tekstu „KZM“) ili donatora, partnera sa kojima je KZM povezana, pri čemu su sva prava zadržana, osim u slučaju da je naznačeno drugačije. Vaša upotreba sadržaja koja nije u skladu sa uslovima korišćenja bez pismene saglasnosti vlasnika sadržaja strogo je zabranjena.

LINKOVI SAJTOVA TREĆIH LICA

Sajt može sadržati linkove ka drugim sajtovima. Oni su postavljeni kao pogodnost korisnika, i KZM ne kontroliše, niti je odgovorna za njihov izložen sadržaj i politiku zaštite privatnosti, te se odriče bilo kakve odgovornosti ukoliko takvi sajtovi:

– Imaju neprecizan, netačan ili neprikladan sadržaj;
– Nisu bezbedni, sadrže viruse iili druge štetne materijale;
– Sadrže klevete, vređaju;
– Povređuju pravo intelektualne svojine

.
KORIŠĆENJE KOLAČIĆA (Cookies)

KZM koristi kolačiće (Cookies), male tekstualne fajlove koji se smeštaju na računar korisnika kako bi se obezbedilo ispravno funkcionisanje sajta i najbolje korisničko iskustvo, kao što su prikazivanje jezika na osnovu lokacije i slično.

PROSLEĐIVANJE PODATAKA TREĆIM LICIMA

KZM iz razloga analize svoje posećenosti koristi Google Analytics web analitičku uslugu koju pruža Google, Inc. (Google) i Facebook pixel koju pruža Facebook, Inc. Google Analytics i Facebook Pixel koriste kolačiće, male tekstualne fajlove koji se smeštaju na računar korisnika, koji omogućavaju KZM lakšu analizu načina na koji  korisnici pristupaju sajtu. Informacije koje se na ovaj način prikupljaju o Vašem korišćenju sajta (uključujući Vašu IP adresu, ali bez Vaših ličnih podataka) biće preneti i sačuvani kod Google-a i Facebook-a, na serverima koji se nalaze na teritoriji SAD. Google i Facebook će iskoristiti ove informacije u svrhu analize upotrebe čitavog sajta. Google i/ili Facebook će možda proslediti ove informacije trećim licima u situacijama u kojima to zakon nalaže, ili kada pomenuta treća lica obrađuju gorepomenute podatke u ime Google-a i Facebook-a. Google i Facebook neće povezati Vašu IP adresu sa bilo kojim drugim podacima koje poseduje. Google i Facebook nikada neće dobiti Vaše lične podatke. Možete isključiti upotrebu kolačića odabirom odgovarajućih podešavanja u Vašem web pretraživaču, ali treba napomenuti da na taj način nećete biti u mogućnosti da koristite sajt u punoj njegovoj funkcionalnosti. Korišćenjem sajta, pristajete na obradu svojih podataka preko Google-a i Facebook-a, a na opisani način i u gorepomenute svrhe.

IZMENA SAJTA

KZM zadržava pravo da u bilo kom trenutku, privremeno ili trajno, u celini ili delimično, modifikuje ili ukine ovaj sajt bez prethodnog upozorenja ili ograniči dostupnost sajta određenim licima ili geografskom području. Korišćenjem sajta saglasni ste da ni KZM, kao ni organizacije i donatori s njim u vezi, nisu odgovorni za bilo kakve izmene i Vaš nastavak korišćenja značiće da promene prihvatate.

ZAKON I NADLEŽNOSTI

Uslovi korišćenja i upotreba ovog sajta podleže zakonima Republike Srbije, i u slučaju spora nadležni su sudovi u Čačka uz primenu prava Republike Srbije.
Opšte odredbe

Menu